Χορτοκοπτικό Μπαταρίας 536Li

Ένα υψηλών αποδόσεων ελαφρύ χορτοκοπτικό για επαγγελματίες χρήστες.
 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ένα υψηλών αποδόσεων ελαφρύ χορτοκοπτικό για επαγγελματίες χρήστες. Ιδανικό για κηπουρούς, αρχιτέκτονες τοπίων και εργολάβους. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική εργονομία και ισορροπία ενώ διαθέτει κεφαλή περιστροφής δύο κατευθύνσεων και μακράς διάρκειας μοτέρ χωρίς ψήκτρες.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μπαταρία

Τύπος μοτέρ

BLDC (χωρίς ψήκτρες)

Τύπος μπαταρίας

Li-ion

Τάση μπαταρίας (V)

36 V

Βάρος

Βάρος χωρίς μπαταρία (kg)

3

Εκπομπές θορύβου

Στάθμη πίεσης θορύβου dB(A)

76,1 dB(A)

Στάθμη ισχύος θορύβου, εγγυημένη Lwa dB(A)

96 dB(A)

ΠΛΕΩΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Μοτέρ υψηλής απόδοσης χωρίς ψήκτρες

Τα ειδικά σχεδιασμένα μοτέρ χωρίς ψήκτρες παρέχουν 25% υψηλότερη απόδοση χωρίς ψήκτρες. Αυτό σημαίνει ότι τα μοτέρ παρέχουν υψηλή και σταθερή ροπή.

Κοινή μπαταρία για όλα τα μηχανήματα

Οι μπαταρίες 36V Li-ion είναι σχεδιασμένες για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες μεγάλης διάρκειας. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλα τα μηχανήματα, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια μπαταρία για να πραγματοποιήσετε πλήθος ερ

Λειτουργία savE™

Με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας savE™, το μηχάνημα καταλώνει την ελάχιστη ενέργεια κατά τη λειτουργία του, με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται ο χρόνος αυτόνομης λειτουργίας του.

Μπαταρία Li-ion

Η μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει ενέργεια μακράς διάρκειας και υψηλή απόδοση.

Πληκτρολόγιο εύκολης κατανόησης και χειρισμού

Το πληκτρολόγιο είναι πολύ εύκολο στην κατανόηση και στον χειρισμό. Επίσης είναι κοινό σε όλα τα μηχανήματα μπαταρίας.

Κεφαλή μεσινέζας Tap & Go

Αυτόματη τροφοδοσία μεσινέζας όταν η κεφαλή πιεστεί ελαφρά στο έδαφος. Έτσι δεν απαιτείται παύση της εργασίας για την τροφοδότηση της μεσινέζας.

Κεφαλή αμφίδρομης περιστροφής

Η κεφαλή μπορεί να περιστραφεί δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα για εύκολη εργασία κοντά σε εμπόδια ή για λιγότερα υπολλείματα γκαζόν στα μονοπάτια.

Άριστη εργονομία και κατανομή βάρους

Τα μηχανήματα μπαταρίας έχουν χαμηλό βάρος και βελτιστοποιημένο κέντρο βάρους. Έτσι, η εργασία εκτελείται με περισσότερη άνεση και λιγότερο κόπο για τον χειριστή.

Αθόρυβη λειτουργία

Τα χαμηλά επίπεδα θορύβου σας δίνουν την δυνατότητα να εργαστείτε σε περιοχές όπου ο θόρυβος μπορεί να αποτελέσει περιοριστικό παράγοντα.

Χαμηλή συντήρηση

Η μη επαναπλήρωση καυσίμου, τα λιγότερα μέρη για συντήρηση και το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα κίνησης σημαίνουν λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας και χαμηλό κόστος λειτουργίας.